logo weert
shovels

Shovels

 

Offerte aanvragen

✓ VCA gecertificeerd

✓ Uitgebreid wagenpark

Shovel huren inclusief uitrustingsstukken

Een shovel, ook wel wiellader genoemd, is te huur bij De Weert BV. Een hele veelzijdige machine die bij veel projecten kan worden ingezet. Een shovel wordt gebruikt bij projecten waar grootschalig grondverzet nodig is. Een shovel kan met meerdere aanbouwhulpstukken worden aangepast. Zo kan de shovel voor meerdere soorten grondverzet worden ingeschakeld. Een shovel is perfect om snel en efficiënt egalisatiewerk uit te voeren. Huur een shovel nu bij De Weert BV.

Ook als het om aanbouwstukken gaat bieden wij diverse shovel oplossingen. Een shovel is onder andere voorzien van een puinbak, palletvorken, takelarm, dichte bak en zelfs GPS indien nodig. Een palletvorken shovel is bijvoorbeeld ideaal om op grote schaal materiaal op te pakken en te verplaatsen en de puinbak kan worden gebruikt om afval weg te ruimen.

Volvo shovel van de Weert BV op een kuilbult

Mogelijkheden met een gehuurde shovel - De Weert BV

Met een shovel kunt u veel taken uitvoeren. Zo kunt u bestrating verwijderen, ondergrond egaliseren en tijdelijke verharden. Ook kan de shovel support leveren tijdens uw project door bijvoorbeeld vrachtwagens in te laden en het verspreiden van bulkgoederen.

Onze shovel is zeer geschikt voor grootschalige grondverzet projecten. De shovel is 15 ton. . Zo kunt u kijken wat het beste voor uw project is. Om aan de benodigdheden van professionele projecten te voldoen hebben wij shovels met een aantal voorzetstukken tot uw beschikking.

Diverse soorten shovels te huur

Shovels worden veel gebruikt in verschillende bouwsectoren, zoals wegenbouw. Omdat het praktisch is om een machine voor meerdere taken te kunnen gebruiken is een shovel ook aanpasbaar. Zo kunt u onze shovel met verschillende voorzetstukken huren.

De shovel is voorzien van:

Per Direct een voordelige shovel huren in Groningen

Direct een shovel nodig? Een shovel huren kan bij de Weert BV uit Spijk. Wij beschikken over een shove van 15 ton. Vul het formulier in of neem telefonisch contact op. Onze shovels zijn voor langere en kortere periodes te huur.

Naast het verhuren van een shovel kunnen wij u ook helpen met het uitvoeren van uw project. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig bij een loon of grondwerk project, dan doen wij dat graag.

Een shovel of ander voertuig huren

Volvo shovel van de Weert BV

Contactgegevens

De Weert Loon- en Grondverzetbedrijf B.V.
Tjariet 5
9909 BZ Spijk

 +31 (0)596-591946
 info@deweertgrondverzet.nl

KvK: 50858998

Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 07:00 - 18:00 uur
Woensdag: 07:00 - 18:00 uur
Donderdag: 07:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 07:00 - 18:00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Snel naar

Home
Diensten
Producten
Materieel
Projecten
Vacatures
Over ons
Contact
Huren
Offerte aanvragen
Linkpartners

Volg ons op:

facebook