Facebook De Weert BV

Tel. 0596- 591946

Shovel huren inclusief uitrustingsstukken

Een shovel, ook wel wiellader genoemd, is te huur bij De Weert BV. Een hele veelzijdige machine die bij veel projecten kan worden ingezet. Een shovel wordt gebruikt bij projecten waar grootschalig grondverzet nodig is. Een shovel kan met meerdere aanbouwhulpstukken worden aangepast. Zo kan de shovel voor meerdere soorten grondverzet worden ingeschakeld. Een shovel is perfect om snel en efficiënt egalisatiewerk uit te voeren. Huur een shovel nu bij De Weert BV.

Ook als het om aanbouwstukken gaat bieden wij diverse shovel oplossingen. Een shovel is onder andere voorzien van een puinbak, palletvorken, takelarm, dichte bak en zelfs GPS indien nodig. Een palletvorken shovel is bijvoorbeeld ideaal om op grote schaal materiaal op te pakken en te verplaatsen en de puinbak kan worden gebruikt om afval weg te ruimen.

Mogelijkheden met een gehuurde shovel - De Weert BV

Met een shovel kunt u veel taken uitvoeren. Zo kunt u bestrating verwijderen, ondergrond egaliseren en tijdelijke verharden. Ook kan de shovel support leveren tijdens uw project door bijvoorbeeld vrachtwagens in te laden en het verspreiden van bulkgoederen.

Onze shovel is zeer geschikt voor grootschalige grondverzet projecten. De shovel is 15 ton. . Zo kunt u kijken wat het beste voor uw project is. Om aan de benodigdheden van professionele projecten te voldoen hebben wij shovels met een aantal voorzetstukken tot uw beschikking.

Diverse soorten shovels te huur

Shovels worden veel gebruikt in verschillende bouwsectoren, zoals wegenbouw. Omdat het praktisch is om een machine voor meerdere taken te kunnen gebruiken is een shovel ook aanpasbaar. Zo kunt u onze shovel met verschillende voorzetstukken huren.

De shovel is voorzien van:

Per Direct een voordelige shovel huren in Groningen

Direct een shovel nodig? Een shovel huren kan bij de Weert BV uit Spijk. Wij beschikken over een shovel van 15  ton. Vul het formulier in of neem telefonisch contact op. Onze shovels zijn voor langere en kortere periodes te huur.

Naast het verhuren van een shovel kunnen wij u ook helpen met het uitvoeren van uw project. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig bij een loon of grondwerk project, dan doen wij dat graag.

Deze of andere voertuigen huren?

 

Shovel huren?shovel screenshot whatsapp 

 

 Contact

Tjariet 5
9909 BZ  SPIJK
T. 0596-591946
E. info@deweertgrondverzet.nl
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 07.00 - 18.00 uur
 
Facebook De Weert BV

 

 Sitemap

Home

Diensten                              
Transport
Grondverzet
Sloopwerk
Loonwerk                              

P roducten  
Pvc buizen
Zand, grind en klei
Rijplaten/draglineschotten
Bouwhekken en inrichting

Materieel                        
Rupskranen
Mobiele kranen
Shovels
Tractoren Combidumpers
Zelfrijdende wals

Projecten

Vacatures

Over ons

Linkpartners

Contact

Een sterke zet
in grondverzet

De Weert Loon- en grondverzetnewcta
De Weert Loon- en Grondverzet BV
logo weert