Facebook De Weert BV

Tel. 0596- 591946

screenshot whatsapp

Sloopwerk | De Weert loon- en grondverzet BV.

Op zoek naar een bedrijf voor sloopwerk? Dan zijn wij het perfect bedrijf voor u. Naast al onze andere werkzaamheden, voeren wij ook sloopwerk uit. Hierbij houden we ook rekening met mens en milieu. We voeren sloopwerk uit voor zowel particulieren als bedrijven. En naast sloopwerk doen wij ook aan renovatiewerk. De Weert loon- en grondverzetbedrijf is zelf in het bezit van alle benodigdheden van kraan met sorteergrijper tot afvoer met containers. Wij staan voor elke sloopklus klaar en ontzorgen u totaal van het sloopwerk.

Professioneel en betrouwbaar sloopwerk

Wij van De Weert loon- en grondverzet BV staan voor professioneel en betrouwbaar helpen. Met ons goed geschoolde personeel en vakmanschap zorgen wij ervoor dat al het sloopwerk op een goede en verantwoorde manier wordt uitgevoerd. Wij zorgen er niet alleen voor dat ons personeel gecertificeerd en regelmatig bijgeschoold worden, maar houden ook rekening met het verantwoord verwerken van het vrijkomende materiaal. We zorgen voor onszelf, maar ook voor de omgeving. 

Sloopwerk Groningen 

We werken milieubewust en op veilige wijze. Tijdens het slopen houden we rekening met zowel de mens als het milieu. Daarnaast zijn ook al onze medewerkers gecertificeerd. Wij vinden het erg belangrijk om onze medewerkers regelmatig bij te scholen, om op die manier up-to-date te blijven qua kennis. Dat helpt ook ons om beter werk te verrichten. Daarnaast kijken we ook nauwkeurig naar hoe het slopen te werk moet gaan. We willen namelijk de overlast zo veel mogelijk te beperken. Na het project worden alle vrijgekomen materialen natuurlijk afgevoerd naar een erkende verwerker. 

  Mocht u op zoek zijn naar een totaalpakket: sloop / nieuwbouw ? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan Contact

sloopwerk weert spijk

 Contact

Tjariet 5
9909 BZ  SPIJK
T. 0596-591946
E. info@deweertgrondverzet.nl
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 07.00 - 18.00 uur
 
Facebook De Weert BV

 

 Sitemap

Home

Diensten                              
Transport
Grondverzet
Sloopwerk
Loonwerk                              

P roducten  
Pvc buizen
Zand, grind en klei
Rijplaten/draglineschotten
Bouwhekken en inrichting

Materieel                        
Rupskranen
Mobiele kranen
Shovels
Tractoren Combidumpers
Zelfrijdende wals

Projecten

Vacatures

Over ons

Linkpartners

Contact

Een sterke zet
in sloopwerk

screenshot whatsapp
De Weert Loon- en grondverzetnewcta
De Weert Loon- en Grondverzet BV
logo weert