Facebook De Weert BV

Tel. 0596- 591946

Loonwerk door loonbedrijf De Weert uit Groningen

De Weert biedt loonwerk voor bedrijven. Wij kunnen alles voor u betekenen op het gebied van loonwerk en bieden een compleet dienstenpakket aan. Wij kunnen uw gazon maaien, klepelen, woelen, frezen, ploegen en nog veel meer.

Loonwerk door specialisten met jarenlange ervaring

De Weert loonbedrijf en grondverzet is ontstaan in 1987. Wij hebben al 30 jaar ervaring in loonwerk & grondverzet. De Weert is begonnen in Stedum en Loppersum en later in Hefshuizen met 'ruilverkalvering'. Bij ruilverkalvering werden kavels (Groot stuk land dat opgedeeld is in kleinere stukken) tussen meerdere eigenaren geruild. Deze bezigheden werden opgemerkt door agrarische ondernemers en hierdoor kwam er meer werk in deze markt. 

Loonbedrijf De Weert werkt op GPS, waardoor wij sneller en nauwkeuriger kunnen werken. Wij voeren loonwerk snel en goed voor uw uit. Niets is ons te gek. Wij handelen veel in grond. De grote grondstromen die vrijkomen worden op een verantwoorde manier weer gebruikt bij andere grote bouwprojecten. Deze grondstromen kunnen weer gebruikt worden bij kavelverbeteringswerken van landbouwers.

Ons loonbedrijf doet ook aan winterdiensten, zoals het strooien van zout en sneeuw schuiven. Dit doen onze specialisten zowel met een strooier op de auto en een sneeuwschuif voor op de tractor, dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven. Wij helpen onze collega’s natuurlijk graag in de grasoogst als dit nodig is. Onze shovel staat dan op dubbele lucht en is dan uitgerust met grasvork, waardoor wij u snel en goed kunnen helpen.

Interesse in loonwerk door De Weert

Heeft u niet genoeg tijd voor al uw activiteiten? De Weert helpt u snel en goed voor al uw diensten. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Daarnaast kunt u ook zelf direct contact opnemen.

Loonbedrijf Groningen

 

Loonwerk winter

 

Loonwerk

 

 Contact

Tjariet 5
9909 BZ  SPIJK
T. 0596-591946
E. info@deweertgrondverzet.nl
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 07.00 - 18.00 uur
 
Facebook De Weert BV

 

 Sitemap

Home

Diensten                              
Transport
Grondverzet
Sloopwerk
Loonwerk                              

P roducten  
Pvc buizen
Zand, grind en klei
Rijplaten/draglineschotten
Bouwhekken en inrichting

Materieel                        
Rupskranen
Mobiele kranen
Shovels
Tractoren Combidumpers
Zelfrijdende wals

Projecten

Vacatures

Over ons

Contact

Een sterke zet
in loonwerk

De Weert Loon- en grondverzet
De Weert Loon- en Grondverzet BV