Facebook De Weert BV

Tel. 0596- 591946

screenshot facebookwinterdienst

Loonwerk door loonbedrijf De Weert BV.

De Weert biedt loonwerk voor bedrijven. Wij kunnen alles voor u betekenen op het gebied van loonwerk en bieden een compleet dienstenpakket aan. Wij kunnen uw gazon maaien, klepelen, woelen, frezen, ploegen en nog veel meer.

Loonwerk door specialisten met jarenlange ervaring

De Weert loonbedrijf en grondverzet is ontstaan in 1987. Wij hebben al 30 jaar ervaring in loonwerk & grondverzet, opgedaan tijdens de ruilverkaveling in de kop van noord- Groningen in de jaren '90. 

Veel van onze machines beschikken over GPS, waardoor wij sneller en nauwkeuriger kunnen werken. Wij voeren loonwerk snel en goed voor uw uit.  Tevens handelen wij  in bouwstoffen. De grote grondstromen die vrijkomen,  worden op een verantwoorde manier weer gebruikt bij andere grote bouwprojecten. Deze grondstromen kunnen weer gebruikt worden bij kavelverbeteringswerken van landbouwers, e.e.a. altijd in overleg met de omgevingsdienst

Loonwerk

Loonwerk voor ieder project

De Weert heeft veel ervaring met verschillende soorten loonwerk projecten. Of het om klepelen om maaien gaat, De Weert is geschikt voor uw klus. Onze maaimachines zijn zeer geschikt voor het maaien van onder andere bermen en groten velden. Heeft u veel ruige begroeiing? Dan kunt u ook bij ons terecht. wij hebben ook de juisten machines voor het klepelen van uw land.

Ons loonbedrijf doet ook aan winterdiensten, zoals het strooien van zout en sneeuw schuiven. Dit doen onze medewerkers zowel met een strooier op de auto en een sneeuwschuif voor op de tractor, dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven. Wij helpen onze collega’s natuurlijk graag in de grasoogst als dit nodig is. Onze shovel staat dan op dubbele lucht en is dan uitgerust met grasvork, waardoor wij u snel en goed kunnen helpen.

Onze loonwerk diensten

Bij De Weert kunt u terecht voor al uw loonwerk diensten. Wij kunnen u onder andere helpen met de volgende loonwerk diensten.

Interesse in loonwerk door De Weert

Heeft u niet genoeg tijd voor al uw activiteiten? De Weert helpt u snel en goed voor al uw diensten. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op 

                                                      levi kleiner

 Contact

Tjariet 5
9909 BZ  SPIJK
T. 0596-591946
E. info@deweertgrondverzet.nl
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 07.00 - 18.00 uur
 
Facebook De Weert BV

 

 Sitemap

Home

Diensten                              
Transport
Grondverzet
Sloopwerk
Loonwerk                              

P roducten  
Pvc buizen
Zand, grind en klei
Rijplaten/draglineschotten
Bouwhekken en inrichting

Materieel                        
Rupskranen
Mobiele kranen
Shovels
Tractoren Combidumpers
Zelfrijdende wals

Projecten

Vacatures

Over ons

Linkpartners

Contact

Een sterke zet
in loonwerk

De Weert Loon- en grondverzetnewcta
De Weert Loon- en Grondverzet BV
logo weert