logo weert
loonwerk

Loonwerk

 

Offerte aanvragen

✓ VCA gecertificeerd

✓ Uitgebreid wagenpark

Loonwerk door loonbedrijf De Weert BV.

De Weert biedt loonwerk voor bedrijven. Wij kunnen alles voor u betekenen op het gebied van loonwerk en bieden een compleet dienstenpakket aan. Wij kunnen uw gazon maaien, klepelen, woelen, frezen, ploegen en nog veel meer.

Loonwerk door specialisten met jarenlange ervaring

De Weert loonbedrijf en grondverzet is ontstaan in 1987. Wij hebben al 30 jaar ervaring in loonwerk & grondverzet, opgedaan tijdens de ruilverkaveling in de kop van noord- Groningen in de jaren '90. 

Veel van onze machines beschikken over GPS, waardoor wij sneller en nauwkeuriger kunnen werken. Wij voeren loonwerk snel en goed voor uw uit.  Tevens handelen wij  in bouwstoffen. De grote grondstromen die vrijkomen,  worden op een verantwoorde manier weer gebruikt bij andere grote bouwprojecten. Deze grondstromen kunnen weer gebruikt worden bij kavelverbeteringswerken van landbouwers, e.e.a. altijd in overleg met de omgevingsdienst.

Wegwerkzaamheden met materieel van De Weert BV

Loonwerk voor ieder project

De Weert heeft veel ervaring met verschillende soorten loonwerk projecten. Of het om klepelen om maaien gaat, De Weert is geschikt voor uw klus. Onze maaimachines zijn zeer geschikt voor het maaien van onder andere bermen en groten velden. Heeft u veel ruige begroeiing? Dan kunt u ook bij ons terecht. wij hebben ook de juisten machines voor het klepelen van uw land.

Ons loonbedrijf doet ook aan winterdiensten, zoals het strooien van zout en sneeuw schuiven. Dit doen onze medewerkers zowel met een strooier op de auto en een sneeuwschuif voor op de tractor, dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven. Wij helpen onze collega’s natuurlijk graag in de grasoogst als dit nodig is. Onze shovel staat dan op dubbele lucht en is dan uitgerust met grasvork, waardoor wij u snel en goed kunnen helpen.

Onze loonwerk diensten

Bij De Weert kunt u terecht voor al uw loonwerk diensten. Wij kunnen u onder andere helpen met de volgende loonwerk diensten.

Interesse in loonwerk door De Weert

Heeft u niet genoeg tijd voor al uw activiteiten? De Weert helpt u snel en goed voor al uw diensten. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Contact opnemen

kraan weertkuilbult vullen shovel weertsneeuwschuivers weert

Contactgegevens

De Weert Loon- en Grondverzetbedrijf B.V.
Tjariet 5
9909 BZ Spijk

 +31 (0)596-591946
 info@deweertgrondverzet.nl

KvK: 50858998

Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 07:00 - 18:00 uur
Woensdag: 07:00 - 18:00 uur
Donderdag: 07:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 07:00 - 18:00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Snel naar

Home
Diensten
Producten
Materieel
Projecten
Vacatures
Over ons
Contact
Huren
Offerte aanvragen
Linkpartners

Volg ons op:

facebook