logo weert
grondverzet

Grondverzet

 

Offerte aanvragen

✓ VCA gecertificeerd

✓ Uitgebreid wagenpark

Grond laten verzetten door specialisten van de Weert BV

Wilt u graag dat onze specialisten u snel en vakkundig helpen? Wij hebben jaren ervaring met diverse grondverzet projecten. Onze kennis in combinatie met het assortiment aan apparatuur, maakt De Weert een goede partner. Wij zijn gespecialiseerd in loon- en grondverzetwerkzaamheden, en zijn inzetbaar voor ieder project. Wij werken regelmatig in Groningen en omgeving. Flexibel en kundig te werk gaan is voor ons vanzelfsprekend. 

Grondverzetbedrijf Groningen

Wij helpen u graag met allerlei projecten, samen kijken we naar de beste aanpak. Wilt u graag een specialist voor uw grondverzet? Wij kunnen u helpen bij de complete uitvoering van uw project, van het graven tot vervoeren van de grond. Wij hebben jarenlange ervaring met veel verschillende grondverzetprojecten. Met ons materieel kunnen wij op vrijwel iedere terrein grondverzet werkzaamheden uitvoeren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen

Grondverzet met rupskraan van De Weert BV

Grondverzetmaterieel huren

Van tuinaanleg tot het uitgraven van de fundering, wij zijn inzetbaar voor allerlei grondverzet projecten. Wilt u het project liever zelf uitvoeren maar heeft u niet de machines die u nodig heeft? Naast het uitvoeren van grondverzet projecten kunnen wij ook grondverzetmateriaal aan u verhuren met bediening.

De Weert is een loon en grondverzetbedrijf met jonge en moderne machines, al onze rupskranen en shovels zijn voorzien van GPS of voorbereid hiervoor. We hebben rupskranen van 3,5 ton tot 23 ton. Alle machines van de Weert voldoen aan de nieuwste emissie eisen.

De Weert een sterke zet in grondverzet, met een zeer gunstige ligging nabij de Eemshaven, goed gekwalificeerd personeel en met gedegen materiaal kunnen wij inspringen op snelle dienstverlening maar ook op langdurige projecten.

Interesse in grondverzet in Groningen door de Weert?

Bent u geïnteresseerd in het uitvoeren van een grondverzetklus in Groningen? U kunt direct en vrijblijvend een offerte bij de Weert aanvragen. Ook als u meer informatie nodig heeft kunt u contact met ons opnemen. Naast grondverzet zijn wij er ook voor transportklussen, of lees meer over onze andere diensten. Ook hebben wij verschillende soorten machines en materieel te huur, lees hier meer over ons materieel.

 

Contact opnemen

graafwerkzaamheden door weertshovel weerttrekkers vrachtwagen weert

Contactgegevens

De Weert Loon- en Grondverzetbedrijf B.V.
Tjariet 5
9909 BZ Spijk

 +31 (0)596-591946
 info@deweertgrondverzet.nl

KvK: 50858998

Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 07:00 - 18:00 uur
Woensdag: 07:00 - 18:00 uur
Donderdag: 07:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 07:00 - 18:00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Snel naar

Home
Diensten
Producten
Materieel
Projecten
Vacatures
Over ons
Contact
Huren
Offerte aanvragen
Linkpartners

Volg ons op:

facebook