Facebook De Weert BV

Tel. 0596- 591946

De Weert Loon- en Grondverzetbedrijf in Groningen

Grond laten verzetten door onze specialisten

Wilt u graag dat onze specialisten u snel en vakkundig helpen? Wij hebben jaren ervaring met diverse grondverzet projecten. Onze kennis in combinatie met het assortiment aan apparatuur, maakt De Weert een goede partner. Wij zijn gespecialiseerd in loon- en grondverzetwerkzaamheden, en zijn inzetbaar voor ieder project. Wij werken regelmatig in Groningen en omgeving. Flexibel en kundig te werk gaan is voor ons vanzelfsprekend. 

Grondverzetbedrijf Groningen

Wij helpen u graag met allerlei projecten, samen kijken we naar de beste aanpak. Wilt u graag een specialist voor uw grondverzet? Wij kunnen u helpen bij de complete uitvoering van uw project, van het graven tot vervoeren van de grond. Wij hebben jarenlange ervaring met veel verschillende grondverzetprojecten. Met ons materieel kunnen wij op vrijwel iedere terrein grondverzet werkzaamheden uitvoeren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op.

Vraag een offerte aan Contact

Grondverzetmaterieel huren

Van tuinaanleg tot het uitgraven van de fundering, wij zijn inzetbaar voor allerlei grondverzet projecten. Wilt u het project liever zelf uitvoeren maar heeft u niet de machines die u nodig heeft? Naast het uitvoeren van grondverzet projecten kunnen wij ook grondverzetmateriaal aan u verhuren met bediening.

De Weert is een loon en grondverzetbedrijf met jonge en moderne machines, al onze rupskranen en shovel zijn voorzien van GPS of voorbereid hiervoor. We hebben rupskranen van 3,5 ton tot 23 ton. Alle machines van de Weert voldoen aan de nieuwste emissie eisen.

De Weert een sterke zet in grondverzet, met een zeer gunstige ligging nabij de Eemshaven, goed gekwalificeerd personeel en met gedegen materiaal kunnen wij inspringen op snelle dienstverlening maar ook op langdurige projecten.

Interesse in grondverzet in Groningen door de Weert?

Bent u geïnteresseerd in het uitvoeren van een grondverzetklus in Groningen? U kunt direct en vrijblijvend een offerte bij de Weert aanvragen. Ook als u meer informatie nodig heeft kunt u contact met ons opnemen. Naast grondverzet zijn wij er ook voor transportklussen, of lees meer over onze andere diensten. Ook hebben wij verschillende soorten machines en materieel te huur, lees hier meer over ons materieel.

Vraag een offerte aan Contact

          Grondverzet met rupskraan - Groningen                      Grondverzet met shovel    

          auto dumpers                      mini screenshot whatsapp

 Contact

Tjariet 5
9909 BZ  SPIJK
T. 0596-591946
E. info@deweertgrondverzet.nl
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 07.00 - 18.00 uur
 
Facebook De Weert BV

 

 Sitemap

Home

Diensten                              
Transport
Grondverzet
Sloopwerk
Loonwerk                              

P roducten  
Pvc buizen
Zand, grind en klei
Rijplaten/draglineschotten
Bouwhekken en inrichting

Materieel                        
Rupskranen
Mobiele kranen
Shovels
Tractoren Combidumpers
Zelfrijdende wals

Projecten

Vacatures

Over ons

Linkpartners

Contact

Een sterke zet
in grondverzet

De Weert Loon- en grondverzetnewcta
De Weert Loon- en Grondverzet BV
logo weert