logo weert
traktor aanhanger weert

Diensten

 

Offerte aanvragen

✓ VCA gecertificeerd

✓ Uitgebreid wagenpark

Diensten van de Weert BV 

De Weert BV is met jarenlange ervaring (anno 1987) een grote speler in Noord-Nederland betreft loon en grondwerk projecten. Hoe groot of klein uw project ook is, u kunt rekenen op onze expertise en vakmanschap. 

Met het oog op de steeds strenger wordende Milieueisen hebben wij ons wagenpark flink vernieuwd en uitgebreid. Onze nieuwe transportwagens stoten minder uit dan oudere varianten. Met ons nieuwe en uitgebreide wagenpark en gecertificeerd personeel kunnen wij de meest uiteenlopende klussen aan. 

Vrachtwagens van De Weert BV

De Weert voor al uw projecten

Indien u kiest voor de Weert, dan bent u verzekerd van gekwalificeerd en gemotiveerd personeel dat u totaal kan ontzorgen van alle voorkomende werkzaamheden betreft het grondverzet, transport, loon en sloopwerk. De Weert kan u helpen met de volgende diensten.

Transport

De Weert is uw betrouwbare transportpartner. Met een groot wagenpark aan transportmiddelen kunnen wij ook grote en lastige transportklussen aan.

Wagenpark bekijken

Grondverzet

Bij De Weert hebben we jarenlange ervaring met grondverzet. Onze kennis in combinatie met onze hoogwaardige apparatuur maakt dat wij de partij zijn voor grondverzet in Groningen en omgeving. Wilt u grondverzetmateriaal huren?

Bekijk alle mogelijkheden

Sloopwerk

Heeft u een klus waar sloopwerk aan te pas komt? Dan is De Weert de perfecte partij voor u. Wij beschikken over de beste apparatuur en gecertificeerd personeel. Dit maakt dat wij bij ons sloopwerk rekening houden met mens en milieu. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier.

Bekijk alle mogelijkheden

Loonwerk

Loonwerk is één van de specialiteiten van De Weert. Wij helpen u(w) (bedrijf) met allerlei verschillende vormen van loonwerk. Hierbij kunt u denken aan maaien, klepelen, woelen, frezen, ploegen, diverse winterdiensten en nog veel meer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van loonwerk van De Weert?

Lees meer

Verhuur en verkoop

Wij leveren onder andere:

Ons huidige verkoop aanbod kunt u hier bekijken.

Het kan zijn dat u niet precies weet welk materieel u nodig heeft voor uw klus. Hier helpen we u graag bij. Voor advies over materieel dat geschikt is voor uw klus, neem contact met ons op.

 

Contact opnemen

Transport diensten door De Weert BV

Contactgegevens

De Weert Loon- en Grondverzetbedrijf B.V.
Tjariet 5
9909 BZ Spijk

 +31 (0)596-591946
 info@deweertgrondverzet.nl

KvK: 50858998

Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 07:00 - 18:00 uur
Woensdag: 07:00 - 18:00 uur
Donderdag: 07:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 07:00 - 18:00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Snel naar

Home
Diensten
Producten
Materieel
Projecten
Vacatures
Over ons
Contact
Huren
Offerte aanvragen
Linkpartners

Volg ons op:

facebook