Facebook De Weert BV

Tel. 0596- 591946

Diensten van de Weert BV 

De Weert BV is met jarenlange ervaring (anno 1987) een grote speler in Noord-Nederland betreft loon en grondwerk projecten. Hoe groot of klein uw project ook is, u kunt rekenen op onze expertise en vakmanschap. 

Met het oog op de steeds strenger wordende Milieueisen hebben wij ons wagenpark flink vernieuwd en uitgebreid. Onze nieuwe transportwagens stoten minder uit dan oudere varianten. Met ons nieuwe en uitgebreide wagenpark en gecertificeerd personeel kunnen wij de meest uiteenlopende klussen aan. 

De Weert Loon en Grondverzet BV

De Weert voor al uw projecten

Indien u kiest voor de Weert, dan bent u verzekerd van gekwalificeerd en gemotiveerd personeel dat u totaal kan ontzorgen van alle voorkomende werkzaamheden betreft het grondverzet, transport, loon en sloopwerk. De Weert kan u helpen met de volgende diensten.

Transport 

De Weert is uw betrouwbare transportpartner. Met een groot wagenpark aan transportmiddelen kunnen wij ook grote en lastige transportklussen aan. Klik hier om ons volledige wagenpark te bekijken. 

Grondverzet 

Bij De Weert hebben we jarenlange ervaring met grondverzet. Onze kennis in combinatie met onze hoogwaardige apparatuur maakt dat wij de partij zijn voor grondverzet in Groningen en omgeving. Wilt u grondverzetmateriaal huren? Ook dit is mogelijk! Klik hier om alle mogelijkheden met betrekking tot grondverzet te bekijken. 

Sloopwerk 

Heeft u een klus waar sloopwerk aan te pas komt? Dan is De Weert de perfecte partij voor u. Wij beschikken over de beste apparatuur en gecertificeerd personeel. Dit maakt dat wij bij ons sloopwerk rekening houden met mens en milieu. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier

Loonwerk 

Loonwerk is één van de specialiteiten van De Weert. Wij helpen u(w) (bedrijf) met allerlei verschillende vormen van loonwerk. Hierbij kunt u denken aan maaien, klepelen, woelen, frezen, ploegen, diverse winterdiensten en nog veel meer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van loonwerk van De Weert? Klik dan hier

Verhuur en verkoop

Wij leveren onder andere:

Ons huidige verkoop aanbod kunt u hier bekijken.

Het kan zijn dat u niet precies weet welk materieel u nodig heeft voor uw klus. Hier helpen we u graag bij. Voor advies over materieel dat geschikt is voor uw klus, neem hier contact met ons op. 

 

exceptioneel vervoer weert

 Contact

Tjariet 5
9909 BZ  SPIJK
T. 0596-591946
E. info@deweertgrondverzet.nl
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 07.00 - 18.00 uur
 
Facebook De Weert BV

 

 Sitemap

Home

Diensten                              
Transport
Grondverzet
Sloopwerk
Loonwerk                              

P roducten  
Pvc buizen
Zand, grind en klei
Rijplaten/draglineschotten
Bouwhekken en inrichting

Materieel                        
Rupskranen
Mobiele kranen
Shovels
Tractoren Combidumpers
Zelfrijdende wals

Projecten

Vacatures

Over ons

Linkpartners

Contact

Een sterke zet
in grondverzet

De Weert Loon- en grondverzetnewcta
De Weert Loon- en Grondverzet BV
logo weert