Facebook De Weert BV

Tel. 0596- 591946

De Weert Loon- en Grondverzet BV. in Spijk, Groningen

Een sterke zet in grondverzet: grondverzetbedrijf De Weert

             Transportbedrijf de Weert Spijk Groningen      Grondverzetbedrijf de Weert Spijk Groningen
            
             Sloopwerken de Weert Spijk Groningen      Loonbedrijf  de Weert Spijk Groningen
   
                                                              

De Weert Loon- en Grondverzet BV is uw specialist in grondverzet, bouw en landbouw. Sinds 1987 zijn wij gevestigd in het mooie Spijk in Groningen, waar wij tot op de dag van vandaag u helpen met grondverzet, bouw en landbouw. Onze locatie is zeer gunstig ten opzichte van de Eemshaven. Samen met u werken wij samen om uw projecten professioneel aan te pakken. Lees meer over het loonbedrijf en grondverzetbedrijf De Weert.

Alleen het beste voor u

De Weert Loon- en Grondverzet BV werkt alleen samen met goed gekwalificeerd personeel. Elk personeelslid is volledig gecertificeerd voor zijn taken, en wij zorgen ervoor dat u volledig op ze kan vertrouwen. Naast ons uiterst professionele personeel gebruiken wij alleen de beste materialen en apparatuur. Onze machines zijn allemaal van topkwaliteit, en wij laten ze graag aan u zien voordat u met ons in zee gaat.

Voor kleine of grote projecten

Bij de Weert is geen project te klein of te groot. Al jaren werken wij met klanten samen voor projecten van elk formaat. Heeft u kranen nodig, rups of mobiel, een shovel of gewoon een vrachtwagen? Wij kunnen u altijd van dienst zijn. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op. Als u gebruik maakt van ons contactformulier nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Alle diensten van Loon- en grondzetbedrijf de Weert

Transport

De Weert transporteert alle grote en kleine artikelen voor u. Wij beschikken over vrachtwagens met kieptrailer, auto's voor zwaar werk, een auto voor containerwerk, diepladertransport en betonmixer.

Grondverzet

Grond laten verzetten onze specialisten. Wij gebruiken jonge en moderne machines. Door onze ervaren medewerkers en kwalitatief materiaal bieden wij snelle dienstverlening.

Sloopwerk

Sloopwerk veilig en snel laten uitvoeren door onze specialisten. Wij hebben alles in huis om gebouwen zo goed en snel mogelijk te slopen.

Loonwerk

Loonwerk snel en goed uitgevoerd door een externe partij. Wij helpen u met uw werkzaamheden, zodat u zich met belangrijkere zaken bezig kunt houden.

In zee met De Weert Loon- en Grondverzet BV

Nog steeds niet overtuigd? Kom in contact met onze professionals, of neem een kijkje bij onze voorgaande projecten, die wij u met trots laten zien. Wacht niet langer, en ga vandaag nog in zee met De Weert Loon- en Grondverzet BV.

 Contact

Tjariet 5
9909 BZ  SPIJK
T. 0596-591946
E. info@deweertgrondverzet.nl
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 07.00 - 18.00 uur
 
Facebook De Weert BV

 

 Sitemap

Home

Diensten                              
Transport
Grondverzet
Sloopwerk
Loonwerk                              

P roducten  
Pvc buizen
Zand, grind en klei
Rijplaten/draglineschotten
Bouwhekken en inrichting

Materieel                        
Rupskranen
Mobiele kranen
Shovels
Tractoren Combidumpers
Zelfrijdende wals

Projecten

Vacatures

Over ons

Contact

Een sterke zet
in grondverzet

De Weert Loon- en grondverzet
De Weert Loon- en Grondverzet BV