logo weert
sloopwerk

Sloopwerk

 

Offerte aanvragen

✓ VCA gecertificeerd

✓ Uitgebreid wagenpark

Sloopwerk | De Weert loon- en grondverzet BV.

Op zoek naar een bedrijf voor sloopwerk? Dan zijn wij het perfect bedrijf voor u. Naast al onze andere werkzaamheden, voeren wij ook sloopwerk uit. Hierbij houden we ook rekening met mens en milieu. We voeren sloopwerk uit voor zowel particulieren als bedrijven. En naast sloopwerk doen wij ook aan renovatiewerk. De Weert loon- en grondverzetbedrijf is zelf in het bezit van alle benodigdheden van kraan met sorteergrijper tot afvoer met containers. Wij staan voor elke sloopklus klaar en ontzorgen u totaal van het sloopwerk.

Professioneel en betrouwbaar sloopwerk

Wij van De Weert loon- en grondverzet BV staan voor professioneel en betrouwbaar helpen. Met ons goed geschoolde personeel en vakmanschap zorgen wij ervoor dat al het sloopwerk op een goede en verantwoorde manier wordt uitgevoerd. Wij zorgen er niet alleen voor dat ons personeel gecertificeerd en regelmatig bijgeschoold worden, maar houden ook rekening met het verantwoord verwerken van het vrijkomende materiaal. We zorgen voor onszelf, maar ook voor de omgeving. 

Trekker van de Weert bv

Sloopwerk Groningen

We werken milieubewust en op veilige wijze. Tijdens het slopen houden we rekening met zowel de mens als het milieu. Daarnaast zijn ook al onze medewerkers gecertificeerd. Wij vinden het erg belangrijk om onze medewerkers regelmatig bij te scholen, om op die manier up-to-date te blijven qua kennis. Dat helpt ook ons om beter werk te verrichten. Daarnaast kijken we ook nauwkeurig naar hoe het slopen te werk moet gaan. We willen namelijk de overlast zo veel mogelijk te beperken. Na het project worden alle vrijgekomen materialen natuurlijk afgevoerd naar een erkende verwerker.

Mocht u op zoek zijn naar een totaalpakket: sloop / nieuwbouw ? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Contact opnemen

Sloopwerkzaamheden door de Weert

Contactgegevens

De Weert Loon- en Grondverzetbedrijf B.V.
Tjariet 5
9909 BZ Spijk

 +31 (0)596-591946
 info@deweertgrondverzet.nl

KvK: 50858998

Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 07:00 - 18:00 uur
Woensdag: 07:00 - 18:00 uur
Donderdag: 07:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 07:00 - 18:00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Snel naar

Home
Diensten
Producten
Materieel
Projecten
Vacatures
Over ons
Contact
Huren
Offerte aanvragen
Linkpartners

Volg ons op:

facebook